Taste

Σπανακόρυζο

#tsoulotip: Το σπανάκι το ρίχνουμε προς το τέλος για να κρατήσει ζωντανό το χρώμα του. Επιπλέον όσο πιο λίγο το βράσουμε τόσο περισσότερα θρεπτικά συστατικά θα κρατήσει.

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό Νερό

600 γρ. Σπανάκι, καθαρισμένο

200 γρ. Ρύζι arborio

4 κ.σ. Ελαιόλαδο

4 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο

3 Φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

1 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 Σκελίδα σκόρδο, σε λεπτές φέτες

1 Πράσο, ψιλοκομμένο

1 Λεμόνι, το χυμό του

1 Ζωμό λαχανικών, σε μορφή gel

1 κ.γ. Εστραγκόν, αποξηραμένο (προαιρετικά)

Αλάτι

Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved