Ατομικά ταρτάκια λεμονιού
#tsoulotip: Η ζύμη μπορεί ναι γίνει και με το χέρι τρίβοντας το αλεύρι με το βούτυρο.
Πρέπει όμως να φοράμε γάντια μιας χρήσης για να μη λιώσει το βούτυρο. Το βούτυρο πρέπει να είναι από το ψυγείο παγωμένο ώστε να βγει τέλειο το ζυμάρι. Για extra τραγανό ταρτάκι μπορείτε αφού απλώσετε τη ζύμη στα φορμάκια να την βάλετε πάλι στο ψυγείο για να παγώσει ξανά, χωρίς την γέμιση όμως.
Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ