Κινέζικα ψωμάκια στον ατμό

Κινέζικα ψωμάκια στον ατμό

#tsoulotip: Για ακόμα πιο αφράτα ψωμάκια μπορούμε όταν κόψουμε το ζυμάρι σε μικρότερα κομμάτια να τα αφήσουμε για 30’ να φουσκώσουν πάλι.

ΥΛΙΚΑ
300γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.

2 ½ κ.γ. ξερή μαγιά

2κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική

150ml. χλιαρό νερό και 20ml. παραπανώ αν χρειαστεί

1 πρέζα αλάτι

Για το σερβίρισμα:

Ζαμπόν σε φέτες

Τυρί σε φέτες

Γαλοπούλα σε φέτες

 

Μαρούλι
Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Δες τους αγαπημένους celebrities και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.