Μουσακάς
Taste

Μουσακάς

#tsoulotip: Για να τον κάνουμε πιο ελαφρύ μπορούμε να ψήσουμε τα λαχανικά μας στο φούρνο σε θερμοκρασία 200°C για 10-15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

ΥΛΙΚΑ
(Υλικά για ένα ταψί 25x35)

6 Μελιτζάνες

5 Πατάτες

Ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τον κιμά:

750 γρ. Μοσχαρίσιο κιμά

400 γρ. Πολτό ντομάτας

240 ml Κόκκινο κρασί

80 γρ. Φέτα, τριμμένη

60 ml Ελαιόλαδο

2 Κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

2 Σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

2 κ.σ. Πελτέ ντομάτας

2 Σπόρους μπαχάρι

1 Φύλλο δάφνης

½ Ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο

¼ κ.γ. Κανέλα

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved