Ιωάννα Παππά: Έπιασε τη νυφική ανθοδέσμη της Παπαληγούρα αλλά δεν παντρεύεται!
Taste

Ιωάννα Παππά: Έπιασε τη νυφική ανθοδέσμη της Παπαληγούρα αλλά δεν παντρεύεται!

Έσκασε στα γέλια η Ιωάννα Παππά όταν η επιστήθια φίλη της Λένα Παπαληγούρα την έψαξε µε το µάτι βγαίνοντας από την εκκλησία µετά τον γάµο της και της έριξε στοχευµένα τη ανθοδέσμη.

Η όµορφη ηθοποιός, ήταν εκείνη που είχε κάνει το «προξενιό» ανάµεσα στην κολλητή της και στον αρχιτέκτονα Ακη Πάντο, έπειτα από... συµφωνία µε τον σύντροφό της Κώστα Πάντο, που είναι αδελφός του γαµπρού και επίσης αρχιτέκτονας. Το «προξενιό» έδεσε, η Λένα και ο Ακης αγαπήθηκαν πολύ και φυσικά, σύμφωνα με τη Realnews, δεν µπορούσε παρά η... προξενήτρα Ιωάννα να γίνει η κουµπάρα στον γάµο τους.

Μετά το µυστήριο, κι ενώ είχε έρθει η στιγµή να πετάξει η νύφη την ανθοδέσµη, η Λένα έψαξε την Ιωάννα µέσα στις υπόλοιπες κοπέλες που είχαν λάβει… θέση µάχης και της την πέταξε στα χέρια µε πλατύ, πονηρό χαµόγελο. Εκείνη την έπιασε γελώντας και λίγα λεπτά µετά έλεγε στις κάµερες: «∆εν περίµενα ότι θα µου πετούσε την ανθοδέσµη, δεν το είχαµε κανονίσει και µου προκάλεσε γέλιο αυτό». Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι εκείνη έφερε κοντά τη συνάδελφο και φίλη της µε τον αδελφό του συντρόφου της.

«Ναι, εγώ έκανα το προξενιό στη Λένα! Κάνω καλά προξενιά, αλλά δεν ξέρω πώς µαθεύτηκε!». Λίγα µέτρα µακριά στεκόταν ο σύντροφός της Κώστας Πάντος, µε τον οποίο, ενώ πόζαραν µαζί, δεν είπαν τίποτα για τη σχέση τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved