Wellington
#tsoulotip: Πριν το ψήσουμε θα μπορούσαμε να βάλουμε το wellington για 2 ώρες μέσα στο ψυγείο ώστε να ξεκουραστεί λίγο το κρέας και το φύλλο να γίνει πιο τραγανό
ΥΛΙΚΑ
1 αυγό
1 κ.σ. νερό
100 γρ. αποξηραμένα φρούτα, σε φέτες
2 ψαρονέφρια (περίπου 600 γρ.)
12 φέτες προσούτο
1/4 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. πιπέρι
1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 φύλλο σφολιάτας
1 κ.σ. γεμάτη μουστάρδα με σιναπόσπορο
2 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ