Κουλούρια Θεσσαλονίκης με κανέλα και πορτοκάλι
Taste

Κουλούρια Θεσσαλονίκης με κανέλα και πορτοκάλι

Κουλούρια Θεσσαλονίκης με κανέλα και πορτοκάλι από τον Τσούλη 

ΥΛΙΚΑ
150 γρ Αλεύρι σκληρό

350 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

8 γρ. αλάτι

35 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

300 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου

2 Φακελάκια ξερή μαγιά

1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη

Ξύσμα από ½ πορτοκάλι λίγο ελαιόλαδο

Σουσάμι ηλιόσποροι, για την επικάλυψη

2 κ.σ. ζάχαρη

500 γρ νερό, χλιαρό

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved