Κουλούρια Θεσσαλονίκης με κανέλα και πορτοκάλι
Κουλούρια Θεσσαλονίκης με κανέλα και πορτοκάλι από τον Τσούλη
ΥΛΙΚΑ
150 γρ Αλεύρι σκληρό
350 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
8 γρ. αλάτι
35 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
300 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
2 Φακελάκια ξερή μαγιά
1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
Ξύσμα από ½ πορτοκάλι λίγο ελαιόλαδο
Σουσάμι ηλιόσποροι, για την επικάλυψη
2 κ.σ. ζάχαρη
500 γρ νερό, χλιαρό
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ