Taste

Κουλούρια Θεσσαλονίκης με κανέλα και πορτοκάλι

Κουλούρια Θεσσαλονίκης με κανέλα και πορτοκάλι από τον Τσούλη 

ΥΛΙΚΑ
150 γρ Αλεύρι σκληρό

350 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

8 γρ. αλάτι

35 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

300 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου

2 Φακελάκια ξερή μαγιά

1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη

Ξύσμα από ½ πορτοκάλι λίγο ελαιόλαδο

Σουσάμι ηλιόσποροι, για την επικάλυψη

2 κ.σ. ζάχαρη

500 γρ νερό, χλιαρό

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved