Καλτσούνια

Καλτσούνια

#tsoulotip: Αν δούμε ότι πέρνουν γρήγορα χρώμα στο τηγάνι τα καλτσούνια σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία ώστε να τηγανιστούν σωστά.

ΥΛΙΚΑ
240 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

½ κ.σ. χυμό λεμόνι

½ κ.γ. αλάτι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

120 ml. νερό

Π1 αυγό χτυπημένο, για το άλειμμα

100 γρ. μέλι, για το γαρνίρισμα

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

 

Υλικά για τη γέμιση:

250 γρ. ανθότυρο

8 κλοναράκια δυόσμο, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

1 αυγό
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.