Μάθαμε τι πίνουν κάθε πρωί οι αγαπημένες σου celebrities!
Taste

Μάθαμε τι πίνουν κάθε πρωί οι αγαπημένες σου celebrities!

Ο σοφός μας λαός λέει πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η αλήθεια είναι πως αν κάνεις κάθε μέρα ένα «δυνατό» ξεκίνημα, θα έχεις την ενέργεια και την καλή διάθεση που χρειάζεσαι για να προσπερνάς κάθε δυσκολία. Με λίγα λόγια, είναι σημαντικό να τρως κάθε μέρα ένα καλό πρωινό που θα προσφέρει στον οργανισμό σου τα ευεργετικά συστατικά και τη γεύση που χρειάζεσαι.

Για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την ιδανική για εσένα επιλογή, εμείς εμπνευστήκαμε από τα παραδείγματα τριών αγαπημένων μας celebrities. Όλες τους είναι όμορφες, επιτυχημένες, δυναμικές και δεν παραλείπουν ποτέ -μα ποτέ- να πιουν κάθε πρωί το φυτικό τους ρόφημα! Δες, λοιπόν, τι περιλαμβάνει κάθε πρωί το μενού τους και ακολούθησε τα βήματά τους! Και οι τρεις είναι υπέροχες -και σίγουρα κάτι κάνουν σωστά!

Η Jennifer Aniston πίνει smoothie με ρόφημα αμυγδάλου

Μπορεί να μετρά 49 χρόνια ζωής, ωστόσο, η αγαπημένη μας Jennifer Aniston καταφέρνει να διατηρεί την επιδερμίδα της λαμπερή και νεανική με την κατάλληλη άσκηση και τη σωστή διατροφή. Αυτό σημαίνει πως επιμένει σε ένα πρωινό που προσφέρει στον οργανισμό της όλες τις βιταμίνες και τα συστατικά που χρειάζεται.

Κάθε πρωί, λοιπόν, η διάσημη ηθοποιός λέει «ναι» στο ρόφημα αμυγδάλου, αφού ξέρει ότι συνδυάζει μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

Ανάλογα με την όρεξή της, η Jennifer ετοιμάζει το smoothie που θέλει, προσθέτοντας μπανάνες ή κεράσι. Σε κάθε περίπτωση, όμως, επιμένει στο ρόφημα αμυγδάλου. Βρες, λοιπόν, τη συνταγή που σου ταιριάζει και άρχισε να ετοιμάζεις και εσύ κάθε πρωί υπέροχα και θρεπτικά smoothies! Το μυστικό είναι να βασιστείς σε 100% φυτικά προϊόντα -όπως τα τρία νέα ροφήματα Βιτάμ!

2

Πες «ναι» στο ρόφημα σόγιας, όπως η Olivia Wilde

Υπήρξε vegetarian για πολλά χρόνια και τώρα, η ίδια αποκαλεί τον εαυτό της pescatarian (είναι χορτοφάγος αλλά περιλαμβάνει τα θαλασσινά στη διατροφή της). Παρά τις διατροφικές της προτιμήσεις, το σίγουρο είναι πως η Olivia Wilde φροντίζει να κάνει πάντα υγιεινές επιλογές, γι’ αυτό και τα ροφήματα σόγιας δεν απουσιάζουν από τη διατροφή της.

Είτε ακολουθείς μια 100% φυτική διατροφή είτε θέλεις απλώς να έχεις στη διάθεσή σου μία ακόμη επιλογή, αξίζει να εντάξεις στο καθημερινό σου διατροφικό μενού το ρόφηµα σόγιας. Είναι πηγή φυτικής πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και θα δώσει γεύση, ενέργεια και βιταμίνες στο πρωινό σου ξεκίνημα.

3

Το πρωινό της Karlie Klos περιλαμβάνει πάντα λίγο κακάο

Για την ομολογουμένως εντυπωσιακή Karlie Kloss, το καλό πρωινό είναι απαραίτητο για να παραμένει υγιής και να έχει την ενέργεια να ποζάρει στους φακούς των πιο διάσημων φωτογράφων στον κόσμο!

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η 26χρονη καλλονή από τις ΗΠΑ -και πρώην «άγγελος» της Victoria's Secret- είχε αποκαλύψει πως λόγω του εξαντλητικού της προγράμματος, ετοιμάζει κάθε πρωί γρήγορα αλλά υγιεινά shakes τα οποία περιλαμβάνουν πάντα κακάο!

Αν θέλεις να υιοθετήσεις και εσύ τις διατροφικές της συνήθειες, τότε δοκίμασε το Βιτάµ ρόφηµα φουντούκι και κακάο. Ναι, πίνεται! Είναι φυτικό και είτε το απολαύσεις σκέτο, είτε το συνδυάσεις και με άλλα υλικά, το σίγουρο είναι πως η μοναδική του γεύση θα ξεσηκώσει τις αισθήσεις σου. Κάτι ξέρει η Karlie!

4

Όπως διάβασες, οι αγαπημένες σου stars δεν φεύγουν ποτέ από το σπίτι δίχως ένα καλό πρωινό. Αν θέλεις, λοιπόν, να ακολουθήσεις φέτος ένα πιο ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα, αξίζει να εμπνευστείς από εκείνες.

Το σίγουρο είναι πως τα νέα 100% φυτικά ροφήματα Βιτάμ (αμυγδάλου, φουντούκι κακάο και σόγιας) συμβαδίζουν απόλυτα με τις αξίες της φυτικής διατροφής και θα αποτελέσουν μια ευχάριστη έκπληξη για εσένα. Πέρα από το ότι δεν περιέχουν λακτόζη ή γλουτένη και είναι ελεύθερα από χρωστικές και τεχνητές αρωματικές ουσίες, είναι νηστίσιμα και κατάλληλα για διατροφή vegan!

5

Όλα τους είναι πλούσια σε ασβέστιο, βιταμίνες D, Β2 και Β12, ενώ περιέχουν και Ω3 και Ω6 λιπαρά -δηλαδή πολλά από τα συστατικά που δεν προσλαμβάνουμε σε επαρκείς ποσότητες στην Ελλάδα! Είτε τα απολαύσεις σκέτα είτε σε γλυκές και αλμυρές συνταγές και λαχταριστά smoothies, το σίγουρο είναι πως θα τα λατρέψεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved