Taste

Πλαστός

#tsoulotip: Ο χυλός που θα ρίξουμε από πάνω πρέπει να είναι πιο αραιός. Γι’ αυτό το λόγο τον αραιώνουμε όπως θα πούμε στη συνταγή.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για ένα ταψί 35x30

550 γρ. Καλαμποκάλευρο

300 γρ. Νερό

200 ml Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη γέμιση:

1200 γρ. Σπανάκι

300 γρ. Φέτα

120 γρ. Φρέσκο κρεμμύδι

50 ml Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Άνηθο (προαιρετικά)

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved