Ταλιατέλες aglio e olio
Taste

Ταλιατέλες aglio e olio

#tsoulotip: Σε περίπτωση που δεν έχετε μηχανή μπορείτε να ανοίξετε το ζυμάρι με πλάστη.

Το σιμιγδάλι το βάζουμε για να απορροφήσει την υγρασία. Επίσης καλό θα ήταν όταν κόψουμε το ζυμάρι σε ταλιατέλες να τις πασπαλίσουμε με αρκετό σιμιγδάλι και να τις αφήσουμε για μισή ώρα να ξεραθούν.

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

4 αυγά

1 κρόκο

50ml. ελαιόλαδο

2 πρέζες αλάτι

500γρ. σιμιγδάλι ψιλό για το πασπάλισμα του αλευριού

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved