Ψαρονέφρι με γιαούρτι και ginger
Taste

Ψαρονέφρι με γιαούρτι και ginger

#tsoulotip: Καλό θα ήταν να βάλουμε τα ψαρονέφρια πάνω σε μία σχάρα και από κάτω το ταψί ώστε να ψηθεί πιο ομοιόμορφα το κρέας.

ΥΛΙΚΑ
2 ψαρονέφρια 500 γρ. το καθένα

2 κ.γ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. τριμμένη κανέλα

3 κ.γ. τριμμένο κύμινο

4 κ.γ. τριμμένο ginger

½ χούφτα δυόσμο, ψιλοκομμένο

200 γρ. γιαούρτι (με χαμηλά λιπαρά)

Αλάτι

Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved