Πάστα φλώρα με μαρμελάδα ροδάκινο
Taste

Πάστα φλώρα με μαρμελάδα ροδάκινο

#tsoulotip: βούτυρο πρέπει να είναι παγωμένο αλλιώς δε θα γίνει τραγανή η ζύμη.

ΥΛΙΚΑ
420 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.

210 γρ. Βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια

600 γρ. Μαρμελάδα ροδάκινο

30 ml. Γάλα, πλήρες

40γρ. Ζάχαρη άχνη

Ξύσμα από ένα λεμόνι

1 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ

1 Πρέζα αλάτι

1 Αυγό
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved