Αυτή είναι η λατρεμένη συνήθεια των celebrities!
Taste

Αυτή είναι η λατρεμένη συνήθεια των celebrities!

Το απόλυτο trend του Hollywood που με αργούς ρυθμούς καταφθάνει και στη χώρα μας, δεν είναι άλλο από τη φυτική διατροφή. Πέρα από τους «ταγμένους» vegan, raw vegan, pescatarian, vegetarian, όλο και συχνότερα ακούμε οι αγαπημένοι μας stars να υιοθετούν μία πιο «χορτοφαγική» διατροφή.

Αυτό σημαίνει πως προσπαθούν να επιλέγουν, όσο το δυνατόν περισσότερο φυτικές τροφές, όπως φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, όσπρια, χωρίς φυσικά το κρέας, ή τα παράγωγα αυτού να είναι απαγορευτικά. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η φυτική διατροφή, συνδέεται άμεσα και με τα καλλίγραμμα τονωμένα σώματα που συναντάμε στα εξώφυλλα των περιοδικών. Ήξερες πως η Αngelina Jolie στα γυρίσματα της Lara Croft, ακολούθησε ειδικό και αυστηρό διαιτολόγιο, ενώ ξεκινούσε τη μέρα της πίνοντας ένα ποτήρι ρόφημα Σόγιας γνωρίζοντας πως είναι καλή πηγή βιταμίνης Β12;

2

Το Βιτάμ σίγουρα το γνώριζε, για αυτό δημιούργησε τρία νέα 100% φυτικά ροφήματα που συμβαδίζουν απόλυτα με τις νέες διατροφικές τάσεις και τις πολύτιμες αξίες τις φυτικής διατροφής! Θα τα βρεις στα ψυγεία των super market σε 3 μοναδικές γεύσεις: Ρόφημα Σόγιας, ρόφημα Φουντούκι-Κακάο και ρόφημα Αμύγδαλο. Δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις!

3

Πριν χρόνια η Heidi Klum είχε αποκαλύψει σε πολύ γνωστό περιοδικό πως ένα από τα μυστικά snack που την κρατάνε σε απόλυτη φόρμα είναι τα ακατέργαστα αμύγδαλα, ενώ η Jennifer Aniston, μεγάλη υποστηρίκτρια της υγιεινής διατροφής, αναφέρει πολύ συχνά, πόσο απολαμβάνει το γάλα αμυγδάλου. Όντως, ένα ποτήρι από το ρόφημα Αμυγδάλου Βιτάμ, είναι το ιδανικό snack για όλες τις ώρες τις ημέρας. Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά αλλά συγχρόνως, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και δεν περιέχει καθόλου λακτόζη ή γλουτένη. Η βελούδινη υφή του θα «χαϊδεύει» τον ουρανίσκο σου και θα σε κάνει να το λατρέψεις!

4

Εκτός από την Angelina Jolie, η Cameron Diaz, η Victoria Beckham και η Oprah Winfrey έχουν εκφράσει την προτίμησή τους στα ροφήματα Σόγιας. Όσες φορές έχουν ερωτηθεί για τη διατροφή τους δεν έχουν διαστάσει να αναφέρουν τα αμέτρητα οφέλη που τους παρέχει η σόγια. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από το ρόφημα Σόγιας Βιτάμ, καθώς και τις υπόλοιπες δύο γεύσεις που είναι πλούσιες σε ασβέστιο, τις απαραίτητες για τον οργανισμό βιταμίνες D, B2, B12 και ω-3, ω-6 λιπαρά.

5

Μπορεί να νομίζεις ότι η διατροφή γενικά είναι μία μεγάλη πρόκληση για ένα supermodel στα κυβικά της Cara Delevingne που λατρεύει τη σοκολάτα, αλλά η ίδια έχει καταφέρει να βρει μία φυτική λύση στις… λιγούρες της. Το αγαπημένο κορίτσι της πασαρέλας, απολαμβάνει κάθε μέρα vegan σοκολατένιους πειρασμούς, παρόμοιους με το ρόφημα Βιτάμ Φουντούκι Κακάο. Τόσο το συγκεκριμένο, όσο η Σόγια και το Αμύγδαλο, δεν περιέχουν λακτόζη ή γλουτένη, είναι νηστίσιμα και απολύτως κατάλληλα για μία vegan διατροφή.

Κάντο, λοιπόν, όπως οι αγαπημένες σου star! Όποιο από τα τρία 100% φυτικά ροφήματα της Βιτάμ και να διαλέξεις, όλα τους είναι εξίσου θρεπτικά και λαχταριστά. Πρόσθεσέ τα στη λίστα του super market και δοκίμασέ τα κρύα, ζεστά, σκέτα ή σε γλυκές και αλμυρές συνταγές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved