Γλυκά ψωμάκια με επικάλυψη καφέ

Γλυκά ψωμάκια με επικάλυψη καφέ

#tsoulotip: Αν θέλεις ακόμη πιο έντονη γεύση, μπορείς να πασπαλίσεις με κανέλλα το βούτυρο.

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη Ζύμη

260 γρ. αλεύρι σκληρό, κοσκινισμένο

35 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

3 γρ. αλάτι

5 γρ. μαγιά ξερή

120 ml γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου

Χυμό από 1 λεμόνι

1 αυγό

40 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

 

Υλικά για τη γέμιση

12 κυβάκια βούτυρο, από την κατάψυξη, 3-4 γρ. το κάθε ένα

 

Για την Επικάλυψη Καφέ

50 γρ. αλεύρι σκληρό, κοσκινισμένο

1/8 κ.γ. κακάο

30 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

25 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

1/8 κ.γ. αλάτι

1 αυγό

 

10 ml καφέ, σε θερμοκρασία δωμάτιου
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.