Ριγκατόνι με κοτόπουλο & πέστο βασιλικού

Ριγκατόνι με κοτόπουλο & πέστο βασιλικού

#tsoulotip: Αν επιλέξετε να βάλετε τα κοινά ζυμαρικά (μακρυά), τότε καλό είναι να κόψετε το κοτόπουλο σε στικς.

ΥΛΙΚΑ
600 γρ. Στήθος κοτόπουλου

500 γρ. Ριγκατόνι

200 ml Κρέμα γάλακτος

150 ml Ζωμό κοτόπουλου

60 γρ. Ελαιόλαδο

40 γρ. Βούτυρο

2 κ.σ Πέστο βασιλικού

Παρμεζάνα (για το σερβίρισμα)

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.