Σπαγγέτι με ψητά παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και βαλσάμικο

Σπαγγέτι με ψητά παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και βαλσάμικο

#tsoulotip: Τα παντζάρια θα τα βράσετε μόνο στην περίπτωση που είναι πολύ μεγάλα. Διαφορετικά απλώς τα καθαρίζετε και τα ψήνετε στο φούρνο.

ΥΛΙΚΑ
4κ.σ. ελαιόλαδο

4 μέτρια παντζάρια κομμένα στα 4

1κ.σ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

500γρ. μακαρόνια

2κ.σ. βούτυρο

240γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

2σκ. σκόρδο λεπτοκομμένες

100γρ. κρέμα βαλσάμικο

1\2κ.σ. μπούκοβο

200γρ. κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο

 

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.