Κρεμ μπρουλέ με σοκολάτα και μπανάνα

Κρεμ μπρουλέ με σοκολάτα και μπανάνα

Κρεμ μπρουλέ με σοκολάτα και μπανάνα από τον Τσούλη

ΥΛΙΚΑ
Για την κρέμα:

1 lt κρέμα γάλακτος

250 ml γάλα πλήρες

250 ml κρόκοι αυγού

225 ml ζάχαρη κρυσταλλική

1/2 κ.γ. υγρή βανίλια

Για τη σάλτσα:

160 γρ. σοκολάτα 60%

250 ml κρέμα γάλακτος

30 γρ. μέλι

100 γρ. πουρέ μπανάνας (2 ώριμες μπανάνες)

Παγωτό βανίλια για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com