
Δεκ
07
2018
17:00
Κρεμ μπρουλέ με σοκολάτα και μπανάνα
Κρεμ μπρουλέ με σοκολάτα και μπανάνα από τον Τσούλη
ΥΛΙΚΑ
Για την κρέμα:
1 lt κρέμα γάλακτος
250 ml γάλα πλήρες
250 ml κρόκοι αυγού
225 ml ζάχαρη κρυσταλλική
1/2 κ.γ. υγρή βανίλια
Για τη σάλτσα:
160 γρ. σοκολάτα 60%
250 ml κρέμα γάλακτος
30 γρ. μέλι
100 γρ. πουρέ μπανάνας (2 ώριμες μπανάνες)
Παγωτό βανίλια για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.