Super spread γιατί η απόλαυση πρέπει να… εξαπλώνεται!
Taste

Super spread γιατί η απόλαυση πρέπει να… εξαπλώνεται!

Ένα από τα βασικά ζητούμενα τη χρονιά που έρχεται είναι να καταφέρουμε επιτέλους να βάλουμε ένα «φερμουάρ» στις λιγούρες μας. Πόσες φορές γυρνάμε κουρασμένες από το γραφείο και ψάχνουμε στα ντουλάπια της κουζίνας κάτι γλυκό να σταματήσει το στομάχι και το μυαλό μας να «παραπονιούνται»;

Τις περισσότερες φορές δεν βρίσκουμε τίποτα αρκετά πλούσιο σε γεύση ώστε να μας καλύπτει πραγματικά. Έτσι, καταλήγουμε να ανοίγουμε την πόρτα για να επιστρέψουμε πέντε λεπτά αργότερα από το κοντινότερο mini market, με μία πλαστική σακούλα γεμάτη τροφές καθόλου ωφέλιμες για την υγεία μας. Για μία ακόμη χρονιά επομένως θα υπάρχει στην ‘to do list’ του νέου έτους η επιθυμία για πιο υγιεινή διατροφή... Αν κι εσύ αναρωτιέσαι τι πάει λάθος, διάβασε παρακάτω.

Μπορεί να σου φανεί αστείο αλλά το πρόβλημα δεν ξεκινάει ούτε από το στομάχι σου αλλά ούτε από το μυαλό σου. Το πρόβλημα ξεκινάει από το ντουλάπι σου! Αυτό συμβαίνει γιατί ακόμη δεν έχεις προσθέσει στα ράφια του μία από τις τρεις νέες υπέροχες γεύσεις Όλυμπος Super Spread . Οι επιλογές είναι οι παρακάτω και είναι όλες τους εξίσου λαχταριστές: Πραλίνα Φουντουκιού με Stevia, Φυστικοβούτυρο, Μπισκότο και Ταχίνι. Η τελευταία μάλιστα γεύση είναι τόσο πρωτοποριακή που δεν έχει βγει ξανά αντίστοιχο προϊόν στην αγορά!

2

Εκτός από την κορυφαία γεύση και συνεπώς την απόλαυση που… εξαπλώνεται -κι έτσι πρέπει, η σειρά Super Spread παράγεται από συστατικά τα οποία σκοπό έχουν να ενισχύσουν την καθημερινότητά σου, με ακόμη περισσότερη ενέργεια. Το φυστίκι, το φουντούκι και το ταχίνι που παράγεται από σουσάμι, είναι πηγές πλούσιες σε θρεπτικά στοιχεία απαραίτητα για τον οργανισμό μας.

3

Οι τρόποι που μπορείς να απολαύσεις τα Super Spread είναι πολλοί και οι γευστικοί συνδυασμοί δεν σταματούν πουθενά! Είναι η super απολαυστική λύση όλη μέρα, κάθε μέρα! Μπορείς με αυτά να «απογειώσεις» τις κρέπες σου, το brunch που ετοιμάζεις για την κολλητή σου, ακόμη και το δεκατιανό σου στο γραφείο, δίνοντας έτσι μία πιο fun διάθεση στο διάλειμμά σου. Πώς θα σου φαινόταν, για παράδειγμα, η ιδέα να στολίσεις τη φρουτοσαλάτα σου με Πραλίνα Φουντουκιού με Stevia; Η πρακτική του συσκευασία σού επιτρέπει άνετα να το φυλάξεις στο συρτάρι του γραφείου. Αν πάλι δεν φημίζεσαι για τις μαγειρικές σου ικανότητες, ή απλώς δεν έχεις όρεξη για περίπλοκες διαδικασίες, μην ξεχνάς πως μπορείς πάντα να πάρεις ένα κουταλάκι από το συρτάρι και να το βουτήξεις μέσα στο… λαχταριστό βαζάκι. Πίστεψέ με, λίγες κουταλιές είναι αρκετές για να «ησυχάσουν» τις λιγούρες σου, να γεμίσουν το στομάχι και τις… μπαταρίες σου.

4

Το Σάββατο που θα κάνεις τις αγορές της εβδομάδας, μην ξεχάσεις να αναζητήσεις στα ράφια του super market μία από τις τρεις υπέροχες γεύσεις της σειράς Όλυμπος Super Spread! Βάζοντας στο ντουλάπι σου το βαζάκι με τη γεύση που ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σου, να είσαι σίγουρη πως οι μεταμεσονύχτιες βόλτες στο περίπτερο θα σταματήσουν κι εσύ θα έχεις κερδίσει έναν «σύμμαχο» που θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους που έχεις θέσει για τη νέα χρονιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved