Gingerbread cookies
#tsoulotip: Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για να γίνει πιο σφιχτή. Όταν βγάλουμε τα κομμάτια ζύμης από το ψυγείο, θα τα βγάλουμε ένα –ένα ώστε να μην μας μαλακώσουν τα τελευταία που θα ανοίξουμε.
ΥΛΙΚΑ
Για τα μπισκότα
800 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ και επιπλέον για το άνοιγμα της ζύμης
1 κ.σ. Μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. Τζίντζερ, τριμμένο
1 κ.γ. Μοσχοκάρυδο
2 κ.γ. Κανέλα
125 γρ. Βούτυρο, λιωμένο
325 γρ. Μελάσα
200 γρ. Ζάχαρη, καστανή
118 ml. Νερό
1 Αυγό
1 κ.γ. Βανίλια, εκχύλισμα
1 κ.γ. Μπαχάρι
Για το frosting
3 Ασπράδια
500 γρ. Άχνη ζάχαρη
Χυμό από μισό λεμόνι
Γλυκίσματα για το στόλισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ