Βρήκαμε τον τρόπο για να κάνεις το γιορτινό τραπέζι ΤΟΠ!
Taste

Βρήκαμε τον τρόπο για να κάνεις το γιορτινό τραπέζι ΤΟΠ!

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή τα ίδια ερωτήματα τριγυρνούν στο μυαλό σου και το ταλαιπωρούν! Πώς θα δώσεις στα πιάτα σου εκείνο το «κάτι» που θα τα κάνει να ξεχωρίσουν; Με ποιον τρόπο θα «απογειώσεις» το γιορτινό τραπέζι; Άραγε, μπορείς να κάνεις φέτος τη διαφορά με μία απλή συνταγή;

Η αλήθεια είναι πως η προετοιμασία του γιορτινού τραπεζιού αποτελεί έναν «πονοκέφαλο» για πολλούς. Και αυτό διότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεις και να ετοιμάζεις συνέχεια διαφορετικές συνταγές -πόσω μάλλον όταν δεν υπάρχει ο απαιτούμενος ελεύθερος χρόνος!

Αυτός είναι ο λόγος που πραγματικά ενθουσιασθήκαμε όταν είδαμε πρόσφατα τη νέα πρόταση της αγαπημένης μας Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, η οποία σίγουρα θα κάνει φέτος τα πιάτα σου ΤΟΠ. Μπορεί να μην το πιστεύεις, όμως, το «μυστικό» της γνωστής σεφ για συνταγές με εξαιρετική γεύση βρίσκεται στο… ξίδι από καλό κρασί!

Ναι, καλά διάβασες λίγες σταγόνες αρκούν για να «μεταμορφώσουν» και το πιο απλό πιάτο. Η Αργυρώ «απογειώνει» τις δημιουργίες της, χρησιμοποιώντας τις δύο νέες αρωματικές γεύσεις που δημιούργησε το ξίδι ΤΟΠ και οι οποίες περιέχουν πορτοκάλι και φράουλα!

2

«Απογείωσε» τα πιάτα σου με ξίδι από πορτοκάλι και φράουλα

Αν θέλεις, λοιπόν, να κάνεις τη διαφορά με τα πιάτα σου, τότε σίγουρα αξίζει να ακολουθήσεις τη συμβουλή της. Διότι ένα καθημερινό πιάτο μπορεί πραγματικά να μεταμορφωθεί, αν του προσθέσεις μία εξαιρετική γεύση. Τι μπορείς να ετοιμάσεις με ξίδι ΤΟΠ με πορτοκάλι και φράουλα; Ό,τι τραβάει η όρεξή σου!

Για παράδειγμα, το ξίδι που περιέχει χυμό πορτοκαλιού μπορεί να δώσει δροσερή γεύση και φρουτένιο άρωμα σε όποιο πιάτο θέλεις. Ετοίμασε παραδοσιακές συνταγές, μαρινάδες, φαγητά της γάστρας, αλλά και γλυκά, μαρμελάδες και φυσικά σαλάτες με φρούτα και λαχανικά και στο τέλος, πρόσθεσε μερικές σταγόνες από το ξεχωριστό αυτό ξίδι. Η διαφορά θα σε εντυπωσιάσει και θα ενθουσιάσει τους ουρανίσκους των καλεσμένων σου!

Όσον αφορά στο ΤΟΠ με φράουλα, έχει ένα ιδιαίτερο χρώμα και έναν ξεχωριστό αρωματικό χαρακτήρα, που θα δώσουν μία εξωτική γεύση στα πιάτα σου. Χρησιμοποίησέ το στις σάλτσες σου ή ως συνοδευτικό για τα τυριά σου! Εννοείται ότι μπορείς να βάλεις μερικές σταγόνες στις σαλάτες σου για να τις «απογειώσεις» και φυσικά, να ετοιμάσεις με αυτό τα κορυφαία γλυκόξινα πιάτα της ασιατικής κουζίνας!

3

Ό,τι και αν επιλέξεις να ετοιμάσεις, να θυμάσαι πως σε κάποιες περιπτώσεις, μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σου ξίδι αρκούν για να κάνουν τη διαφορά και να μετατρέψουν ένα απλό πιάτο σε κάτι μοναδικό. Το σίγουρο είναι πως το ΤΟΠ που όλοι αγαπήσαμε και εξακολουθούμε να προτιμούμε τα τελευταία 85 χρόνια, έκανε και πάλι τη διάφορά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved