Τα απόλυτα μοσχαρίσια Burger
#tsoulotip: Δεν πλάθουμε δυνατά τον κιμά γιατί θέλουμε να παραμείνει αφράτος
ΥΛΙΚΑ
60ml Ελαιόλαδο
16 Φέτες τυρί cheddar
8 Ψωμάκια για burger (brioche ή με σουσάμι)
8 Φέτες μπέικον
1 BBQ sauce
1 Ντομάτα
1 Μαρούλι
1 Κρεμμύδι
Για το μείγμα των burger:
1 κιλό Κιμάς (100% μοσχαρίσιος)
60 γρ. Ελαιόλαδο
40 γρ. Μουστάρδα
40 γρ. Ketchup
10 γρ. Worcester sauce
1 κ.γ. Αλάτι
½ κ.γ. Πάπρικα καπνιστή
¼ κ.γ. Πιπέρι
Για τη sauce πίκλας:
500 γρ. Μαγιονέζα
300 γρ. Αγγουράκι πίκλες (στραγγισμένο)
50 γρ. Μουστάρδα
20 γρ. Χυμό λεμόνι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ