Κότσι χοιρινό
#tsoulotip: Ψήνουμε σε υψηλή θερμοκρασία για να έχουμε μία δυνατή κρούστα
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για το κότσι
2 Χοιρινά κότσια με δέρμα
2 Κρεμμύδια, κομμένα στα οκτώ
2 Πάτατες, κομμένες στα τέσσερα
3 σκ. Σκόρδο
330 ml. Μαύρη μπύρα
3 Φύλλα δάφνης
2 στικ Σέλερι, κομμένα σε ροδέλες
3 Καρότα, κομμένα στη μέση και σε ροδέλες
Αλάτι χοντρό
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Υλικά για τη μαρινάδα
3 κ.γ. Πάπρικα καπνιστή
2 ½ κ.γ. Ρίγανη, ξερή
2 κ.σ. Κόλιανδρο, ξερό
2 κ.σ. Κρεμμύδι, σκόνη
3 κ.σ. Θυμάρι, ξερό
Πουρές για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ