Κότσι χοιρινό
Taste

Κότσι χοιρινό

#tsoulotip: Ψήνουμε σε υψηλή θερμοκρασία για να έχουμε μία δυνατή κρούστα

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για το κότσι

2 Χοιρινά κότσια με δέρμα

2 Κρεμμύδια, κομμένα στα οκτώ

2 Πάτατες, κομμένες στα τέσσερα

3 σκ. Σκόρδο

330 ml. Μαύρη μπύρα

3 Φύλλα δάφνης

2 στικ Σέλερι, κομμένα σε ροδέλες

3 Καρότα, κομμένα στη μέση και σε ροδέλες

Αλάτι χοντρό

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Υλικά για τη μαρινάδα

3 κ.γ. Πάπρικα καπνιστή

2 ½ κ.γ. Ρίγανη, ξερή

2 κ.σ. Κόλιανδρο, ξερό

2 κ.σ. Κρεμμύδι, σκόνη

3 κ.σ. Θυμάρι, ξερό

Πουρές για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved