Στέλιος Παρλιάρος: «Μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό να φύγω και να τα εγκαταλείψω όλα»
Taste

Στέλιος Παρλιάρος: «Μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό να φύγω και να τα εγκαταλείψω όλα»

Ο Στέλιος Παρλιάρος σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα του και εξομολογήθηκε πότε θέλει να σταματήσει να ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική.

Η φήμη μετράει περισσότερο για σένα σε σχέση με τα χρήματα;

Μετράει η φήμη μου ή αυτό που έχω πει. Θέλω να κρατήσω το μύθο μου εκεί που είμαι, δεν θέλω να γίνω πεπερασμένος ή ξεπερασμένος. Αν αποφασίσω ότι θέλω να φύγω, θα το κάνω με το κεφάλι ψηλά.

Έχεις σκεφτεί κάτι τέτοιο;

Θέλω να φύγω όταν βρίσκομαι στο πικ της καριέρας μου, αλλά κι αυτό να μη συμβαίνει, θέλω να βρίσκομαι κάπου καλά, να μην πουν για μένα... να μην αρχίζει και γίνεται ντεκαντάνς για μένα, αυτό είναι κάτι που σιχαίνομαι πολύ.

Σου έχει περάσει από το μυαλό να φύγεις και να τα εγκαταλείψεις όλα;

Μου έχει περάσει από το μυαλό να φύγω και να τα εγκαταλείψω όλα πολλές φορές, από την πίεση, αλλά μετά με κρατάνε η δημιουργία και η εσωτερική ενέργεια που έχω.

Το... μετά το σκέφτεσαι;

Μετά θέλω ηρεμία. Πάλι με κάτι πολύ ήρεμα. Το σκέφτομαι... αλλά πόσο αντέξω; Δεν μπορώ να εγκαταλείψω κάτι, τον κόσμο αυτό κι αυτό που μου έκανε. Είμαι 40 χρονιά ζαχαροπλάστης και παράλληλα 38 χρόνια επιχειρηματίας. Όλα αυτά τα χρονιά ο Τύπος ασχολείται μαζί μου. Αυτό δεν το έχει κάνει σε κανένα επάγγελμα κανένας σε αυτή τη χώρα. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξα μαγαζί ασχολούνται με το τι θα κάνω... Δεν μπορώ να το εγκαταλείψω εύκολα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved