Το απόλυτο κανταΐφι
Γρήγορο και εύκολο κανταΐφι από τον Γιώργο Τσούλη.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. κανταΐφι
300 γρ. βούτυρο, τύπου Κερκύρας, παγωμένο & κομμένο σε κυβάκια
150 γρ. φιστίκια Αιγίνης, τριμμένα, για το πασπάλισμα
300 γρ. καρύδια, χοντροκομμένα
1 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
½ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. φρυγανιά, τριμμένη
Για το σιρόπι:
600 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
400 ml. νερό
Ξύσμα και χυμό από ένα λεμόνι
50 γρ. γλυκόζη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ