Μοσχάρι ραγού με σοκολάτα και τριβελάκι

Μοσχάρι ραγού με σοκολάτα και τριβελάκι

Μοσχάρι ραγού με σοκολάτα και τριβελάκι από τον Γιώργο Τσούλη

ΥΛΙΚΑ
1,5kg. μοσχάρι ελιά κομμένο σε κύβους

1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο

2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες

2 καρότα ψιλοκομμένα

1 πράσσο ψιλοκομμένα

1 στικ σέλερυ

6-7 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. πελτέ

1 ξυλάκι κανέλλας

½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο

3 φύλλα δάφνης

200ml. κόκκινο κράσι

1 κύβο ζωμό βοδινού

400 γρ ντομάτα κον κασέ

1,5 λίτρο νερό

100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Αλάτι - Πιπέρι

500γρ. τριβελάκι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Διαβάστε επίσης


Δες τους αγαπημένους celebrities και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.