Nachos

Nachos

#tsoulotip: Τρυπάμε τα φύλλα μας , για να μην μας φουσκώσουν στο τηγάνισμα.

ΥΛΙΚΑ
200 γρ. Καλαμποκάλευρο και έξτρα για το άνοιγμα των φύλλων

200 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ

1 κ.γ. Αλάτι

2 κ.σ. Ελαιόλαδο

100 ml. Νερό

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Λιωμένο cheddar και σάλτσα ντομάτας για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.