Κοτόπουλο με μεσογειακό κριθαρώτο
Κοτόπουλο με μεσογειακό κριθαρώτο από τον Γιώργο Τσούλη
ΥΛΙΚΑ
1 κοτόπουλο κομμένο στα 8
1κ.σ. μέλι
1κ.σ. μουστάρδα απαλή
50ml. ελαιόλαδο
1κ.γ. ρίγανη ξερή
αλάτι & πιπέρι
500γρ. κριθαράκι χοντρό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
150ml. λευκό κρασί
250-350ml. νερό
200ml. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
Για το σερβίρισμα:
φέτα τριμμένη
ελιές ροδέλες
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ