Φιογκάκια με σολομό και σπαράγγια
#tsoulotip: Το τυρί κρέμα το βάζουμε στο τέλος για να μην μας κόψει.
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. Φιογκάκια
7-8 κ.σ. Ελαιόλαδο
150 γρ. Καπνιστό σολομό
1 Κολοκύθι,κομμένο σε μέγεθος ζαριού
½ Μελιτζάνα,κομμένη σε μέγεθος ζαριού
5 Ραπανάκια,κομμένα σε λεπτές ροδέλες
1 Μικρό ξερό κρεμμύδι,ψιλοκομμένο
Ξύσμα από ένα lime
2 Κρεμμύδια φρέσκα,ψιλοκομμένα
1 κ.σ. Τυρί κρέμα
100 ml Κρέμα γάλακτος
50 ml,από το βράσιμο των ζυμαρικών
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ