Παραδοσιακό Γιουβέτσι
#tsoulotip: Αν η γάστρα σας πίνει γρήγορα νερά συμπληρώστε λίγο παραπάνω νερό όταν ρίξετε το κριθαρακι.
ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι ελιά κομμένο σε κομμάτια μέγεθος αυγού
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 στικ Σέλερι ψιλοκομμένο
2 σκ.Σκόρδο ψιλοκομμένες
½ Κιλό κριθαράκι χοντρό
1 κ.σ. Πελτέ ντομάτας
400 γρ. Ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)
¼ κ.γ. Κανέλα σε σκόνη
¼ κ.γ. Γαρύφαλλο σε σκόνη
2 Φύλλα δάφνης
5-6 κσ. Ελαιόλαδο
1-1,5 Λίτρο νερό
Τριμμένο κεφαλοτύρι για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ