Τρουφάκια με σοκολάτα γάλακτος και αμύγδαλο
#tsoulotip: Η σοκολάτα γάλακτος για τα τρουφάκια, πρέπει να είναι κρύα πριν ανακατευτεί με το βούτυρο και την πραλίνα, για να μην μας κόψει το μείγμα.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα τρουφάκια
200 γρ. Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. Πραλίνα φουντουκιού
300 γρ. Σοκολάτα γάλακτος, λιωμένη
Υλικά για την επικάλυψη
350 γρ. Σοκολάτα γάλακτος, λιωμένη
70 γρ. Αμύγδαλο, χοντροκομμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ