Χαρουπόψωμο

Χαρουπόψωμο

#tsoulotip: Καλό θα ήταν πρωτού μεταφέρουμε τη ζύμη στη φόρμα, να την πλάσουμε λίγο με τα χέρια μας στην επιφάνεια εργασίας μας

ΥΛΙΚΑ
600 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ

200 γρ. Χαρουπάλευρο, κοσκινισμένο

18 γρ. Μαγιά, ξερή

520 ml. Νερό

2 κ.γ. Ζάχαρη, κρυσταλλική

1 ½ κ.γ. Αλάτι

100 γρ. Καρύδια, χοντροκομμένα

50 γρ. Ηλιόσπορους

Για το σερβίρισμα:

Ελαιόλαδο

Χοντρό Αλάτι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com