Ανάποδη τάρτα με μήλα
Taste

Ανάποδη τάρτα με μήλα

#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ξινόμηλα, αλλά τότε θα πρέπει ν’ αυξήσουμε την καστανή ζάχαρη κατά 50 γρ.

ΥΛΙΚΑ
Για τα μήλα

5 Μήλα κόκκινα, κομμένα στα 8

100 γρ. Ζάχαρη καστανή

85 γρ. Βούτυρο

1/2 κ.γ. Κανέλλα σε σκόνη

1/4 κ.γ. Γαρύφαλλο σε σκόνη

1 πρέζα αλάτι

Παγωτό βανίλια, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Για το crumble αμυγδάλου

150 γρ. Βούτυρο, παγωμένο & κομμένο σε κυβάκια

150 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

150 γρ. Αμύγδαλα, χοντροκομμένα

120 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.

1/2 κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved