Μοσχάρι ραγού με σοκολάτα και τριβελάκι
Μοσχάρι ραγού με σοκολάτα και τριβελάκι από τον Τσούλη
ΥΛΙΚΑ
1,5kg. μοσχάρι ελιά κομμένο σε κύβους
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες
2 καρότα ψιλοκομμένα
1 πράσσο ψιλοκομμένα
1 στικ σέλερυ
6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. πελτέ
1 ξυλάκι κανέλλας
½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
3 φύλλα δάφνης
200ml. κόκκινο κράσι
1 κύβο ζωμό βοδινού
400 γρ ντομάτα κον κασέ
1,5 λίτρο νερό
100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Αλάτι - Πιπέρι
500γρ. τριβελάκι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ