Κέικ με κρέμα lime και ανανά
#tsoulotip: Βάζουμε καστανή ζάχαρη γιατί δε λιώνει τόσο γρήγορα όσο η κρυσταλλική.
ΥΛΙΚΑ
2 κ.γ. Ζάχαρη καστανή
60 γρ. Βούτυρο, για το ψήσιμο των ανανάδων και έξτρα 140 γρ. για το μείγμα του κέικ
Μισό ώριμο ανανά, ξεφλουδισμένο, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
330 γρ. Ζάχαρη άχνη
2 κ.γ. Ξύσμα lime
4 Αυγά
110 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
50 γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
210 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ