Παστέλι

Παστέλι

#tsoulotip: Για να σφίξει πιο εύκολα το μέλι μπορούμε να προσθέσουμε μία κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική.

ΥΛΙΚΑ
200 γρ. Σουσάμι, καβουρδισμένο

200 γρ. Μέλι

100 γρ. Αμύγδαλα, θρυμματισμένα

30 γρ. Ηλιόσπορους

1 Πρέζα αλάτι

Ηλιέλαιο για το άλειμμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Δες τους αγαπημένους celebrities και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.