Κοτόπουλο Cordon Bleu
#tsoulotip: Ένας πιο γρήγορος τρόπος για να πανάρετε το κοτόπουλο σας είναι να το αλείψετε με γύρω γύρω με μουστάρδα και ύστερα να το βουτήξετε στα ψίχουλα ψωμιού.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για 2 άτομα:
4 Φέτες Κασέρι
4 Φέτες Ζαμπόν
2 Φιλέτα κοτόπουλο
Για το πανάρισμα:
150 γρ. Ψίχουλα ψωμιού
50 γρ. Αλεύρι
20 γρ. Γάλα
1 Αυγό, μέτριο
Αλάτι
Πιπέρι
Για τη γαρνιτούρα:
120 γρ. Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα (μαρούλι, ρόκα, iceberg σε ίσες αναλογίες)
Dressing μουστάρδας με μέλι
Για το dressing:
120 ml Ηλιέλαιο
50 ml Λευκό μπαλσάμικο
2 κ.σ. Μουστάρδα
1 κ.σ. Μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ