Βίδες με πέστο βασιλικού
#tsoulotip: Για να διατηρήσουμε το πέστο,θα το τοποθετήσουμε σε ένα βάζο ή ένα μπολ ,θα του προσθέσουμε λίγο ελαιόλαδο,θα τυλίξουμε το μπολάκι με διαφανή μεμβράνη και θα το βάλουμε στο ψυγείο.
ΥΛΙΚΑ
Για τα μακαρόνια:
300 γρ. Βίδες
7-8 κσ. Ελαιόλαδο
150 ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
Παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Υλικά για τη πέστο:
70 γρ. Βασιλικός
1 σκ. Σκόρδο,ψιλοκομμένο
20 γρ. Παρμεζάνα,τριμμένη
15 γρ. Κουκουνάρι,καβουρντισμένο
60-70 ml. Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ