Πλεξούδες με κόκκινη σάλτσα, αντζούγιες και ελιές
#tsoulotip: Αντί για τις αντζούγιες μπορείτε να βάλετε τόνο.
ΥΛΙΚΑ
500γρ. πλεξούδες
5σκ. σκόρδο λιωμένες
2-3 αντζούγιες
1/2κ.γ μπούκοβο
50ml. ελαιόλαδο
400γρ. ντομάτα κονκασέ
100γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι
2κ.σ. κάπαρη ξαλμυρισμένη
1κ.γ. αλάτι
1/2κ.γ. πιπέρι
1 μάτσο βασιλικό ψιλοκομμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ