Ριζότο “γεμιστά”
Taste

Ριζότο “γεμιστά”

#tsoulotip: Τα αρώματα που κυριαρχούν στα γεμιστά είναι αυτά του δυόσμου και της ντομάτας. Εδώ επιλέγουμε την ντομάτα να την βάλουμε ως συμπληρωματικό στοιχείο διαχειρίζοντας την ξεχωριστά από τα υπόλοιπα υλικά για να μην επηρεάσουμε χρωματικά το ριζότο. Αν όμως το επιθυμείτε μπορείτε να προσθέσετε 2 κουταλάκια του γλυκού πελτέ κατά την διάρκεια του σοταρίσματος.

ΥΛΙΚΑ
1200ml Νερό

140γρ. Ρύζι arborio

120γρ. Κρεμμύδι ξερό (σε μικρό καρέ)

120γρ. Κολοκύθι (σε μικρό καρέ)

120γρ. Καρότο (σε μικρό καρέ)

100ml Κρασί λευκό

60ml Ελαιόλαδο

60γρ. Ώριμη γραβιέρα (τριμμένη)

60γρ. Βούτυρο (κρύο)

40γρ. Σταφίδες κορινθιακές

10 Ντοματίνια (για το σερβίρισμα)

1 Ζωμό λαχανικών

1 Σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)

Μαϊντανό (ψιλοκομμένο)

Δυόσμο (ψιλοκομμένο)

Αλάτι

Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved