Τυροπιτάρια

Τυροπιτάρια

#tsoulotip: Δε χρησιμοποιούμε αλεύρι για το άνοιγμα της ζύμης ώστε να μη σκληρύνει.

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:

550 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ

220 γρ. Νερό

15 γρ. Ξύδι

4 κ.γ. Ελαιόλαδο και έξτρα για το άλειμμα των φύλλων

10 γρ. Αλάτι

Κορν φλάουερ για το άνοιγμα της ζύμης

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Υλικά για τη γέμιση:

500 γρ. Ξινομυζήθρα, τριμμένη

Υλικά για το σερβίρισμα:

Μέλι

Σουσάμι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com