Σπανακόπιτα
#tsoulotip: Ραντίζουμε την πίτα με νερό πριν τη ψήσουμε για να γίνει πιο τραγανή.
ΥΛΙΚΑ
6 Χωριάτικα φύλλα
1 κιλό Φρέσκο σπανάκι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
1/2 μάτσο Άνηθο ψιλοκομμένο
250γρ. Τυρί φέτα
70γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
70γρ. Βούτυρο
50γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
1 Λίτρο γάλα. πλήρες
2 Κρόκους
Αλάτι-πιπέρι
Ελαιόλαδο για το πασπάλισμα της πίτας και για το σερβίρισμα
Παπαρουνόσπορο για το πασπάλισμα της πίτας
Γιαούρτι στραγγιστό για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ