Με την αμυγδαλόπαστα που καλύπτουμε τα cakes, φτιάχνουμε και απίθανα τρουφάκια
Taste

Με την αμυγδαλόπαστα που καλύπτουμε τα cakes, φτιάχνουμε και απίθανα τρουφάκια

Το Marzipan, ή αλλιώς αμυγδαλόπαστα, το βρίσκουμε στα ράφια με τα είδη ζαχαροπλαστικής και συνήθως το χρησιμοποιούμε για την επικάλυψη των cakes.

Bέβαια αυτό δεν αποκλείει τη "συμμετοχή" του και σε άλλες συνταγές...

Υλικά που θα χρειαστούμε

450 γρ. Μarzipan (χωρίς χρώμα)

150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

25 γρ. λευκά αμύγδαλα, ελαφρώς καβουρδισμένα και θρυμματισμένα στο μούλτι (προαιρετικά)

Αμύγδαλο φιλέ για το food styling

Διαβάστε περισσότερα στο limeandlife.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved