Muffins διπλής σοκολάτας
Muffins διπλής σοκολάτας από τον Τσούλη
ΥΛΙΚΑ
180 γρ. Σταγόνες σοκολάτας
120 γρ. Κουβερτούρα
115 γρ. (½ κούπα) Βούτυρο
115 γρ. (¾ κούπας) Ζάχαρη
80 γρ. (⅓ κούπα) Κρέμα γάλακτος
60 γρ. (½ κούπα) Αλεύρι
30 γρ. (⅓ κούπα) Κακάο
2 Αυγά, μεγάλα
1 κ.γ. Εκχύλισμα βανίλιας
½ κ.γ. Σόδα
¼ κ.γ. Αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ