Μοσχάρι κοκκινιστό μέσα σε κολοκύθα
Taste

Μοσχάρι κοκκινιστό μέσα σε κολοκύθα

#tsoulotip: Χρησιμοποιούμε αλάτι στη κολοκύθα,για να βγουν πιο εύκολα τα υγρά.

ΥΛΙΚΑ

1 μεγάλη στρογγυλή κολοκύθα

1 κιλό μοσχάρι,από σπαλομίτα,κομμένο σε κύβους 5x5εκ.

2 μέτρια κρεμμύδια,κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

4 καρότα,κομμένα στη μέση και σε ροδέλες

2 πράσινες πιπεριές,κομμένες στα οκτώ

3-4 πατάτες,κομμένες σε χοντρά κυβάκια

1 κύβο ζωμό βοδινό

2 σκ. σκόρδο,ψιλοκομμένες

400 γρ. ντομάτα,κονκασέ

6 λευκά μανιτάρια,κομμένα στα τέσσερα

1 κ.γ. worcestershire sauce

3 στικ σέλερι,σε κάθετες χοντρές φέτες

1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά

180 ml κόκκινο κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

2 lt. νερό

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved