Μοσχάρι κοκκινιστό μέσα σε κολοκύθα
#tsoulotip: Χρησιμοποιούμε αλάτι στη κολοκύθα,για να βγουν πιο εύκολα τα υγρά.
ΥΛΙΚΑ
1 μεγάλη στρογγυλή κολοκύθα
1 κιλό μοσχάρι,από σπαλομίτα,κομμένο σε κύβους 5x5εκ.
2 μέτρια κρεμμύδια,κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
4 καρότα,κομμένα στη μέση και σε ροδέλες
2 πράσινες πιπεριές,κομμένες στα οκτώ
3-4 πατάτες,κομμένες σε χοντρά κυβάκια
1 κύβο ζωμό βοδινό
2 σκ. σκόρδο,ψιλοκομμένες
400 γρ. ντομάτα,κονκασέ
6 λευκά μανιτάρια,κομμένα στα τέσσερα
1 κ.γ. worcestershire sauce
3 στικ σέλερι,σε κάθετες χοντρές φέτες
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
180 ml κόκκινο κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
2 lt. νερό
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ