Αρνίσια κεμπάπ

Αρνίσια κεμπάπ

#tsoulotip: Θρυμματίζουμε τα μπαχαρικά για να βγάλουν τα έλαια τους και να έχουμε περισσότερο άρωμα.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. αρνίσιο κιμά, περασμένο δύο φορές

1 ασπράδι αυγού

4 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα

3 κλ. δεντρολίβανο, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

50 ml. γάλα πλήρες

6 κόκκους μπαχάρι

½ κ.γ. γλυκάνισο

3 κ.γ. πάπρικα καπνιστή σε σκόνη

1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά σε σκόνη

Ξύσμα από μισό λεμόνι

1 στικ κανέλας

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Για το σερβίρισμα:

Κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

Ντομάτα, κομμένες στη μέση και σε λεπτές κάθετες φέτες

Ρίγανη ξερή

Πάπρικα γλυκιά

Μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com