Taste

Λαμπροκουλούρα

#tsoulotip: Επιλέγουμε να βαθύ ταψί για να ψήσουμε τη λαμπροκουλούρα, ώστε όταν την καλύψουμε με τη μεμβράνη για να φουσκώσει να μην ακουμπάει πάνω της.

 

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό Αλεύρι γ.ο.χ, κοσκινισμένο

200 ml. Ηλιέλαιο

100 ml. Γάλα, πλήρες

14 γρ. Μαγιά, ξερή

1 κ.γ. Αλάτι

20 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

1 κ.γ. Κανέλα, τριμμένη

1 κ.γ. Μοσχοκάρυδο, τριμμένο

250-300 ml. Νερό, χλιαρό

Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

Για το σερβίρισμα:

Σουσάμι

Πασχαλινά αυγά

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved