Τι μας μαγειρεύει ο Άκης στο Κυριακάτικο τραπέζι;

Τι μας μαγειρεύει ο Άκης στο Κυριακάτικο τραπέζι;

«Αν επιλέξεις τα κατάλληλα υλικά και ακολουθήσεις ένα-ένα τα βήματα, δεν γίνεται παρά να πετύχει η συνταγή»!

Με αυτή τη συμβουλή, o Άκης Πετρετζίκης ανοίγει το… εργαστήρι μαγειρικής του. Το «Kitchen Lab», ο προσωπικός του χώρος απ’ όπου αντλεί έμπνευση για τις συναρπαστικές συνταγές του, γεμίζει μυρωδιές και γεύσεις


Την Κυριακή το «Kitchen Lab» παρουσιάζει τρεις ιδιαίτερες συνταγές: μία νηστίσιμη αλμυρή και δύο γλυκές.


Ο Άκης ξεκινά με έναν εύκολο νηστίσιμο μουσακά ο οποίος αποτελείται από μελιτζάνες, σάλτσα μανιταριών και μπεσαμέλ από πατάτες και γάλα σόγιας.

Δεύτερη συνταγή, κορμός σοκολάτας με χαλβά. Ένα απλό και εύκολο γλυκό που δεν χρειάζεται μίξερ και ψήσιμο. Περιέχει μόνο μέλι, ταχίνι, φιστίκια Αιγίνης και κράνμπερις.

Ο επίλογος γράφεται με μία εναλλακτική μηλόπιτα. Αφού ετοιμάσει την αφράτη βάση από ψωμί, ο Άκης τη γεμίζει με τραγανά, καραμελωμένα, κόκκινα και πράσινα μήλα.