Τσουρέκι μαργαρίτα
Taste

Τσουρέκι μαργαρίτα

Πάσχα!!!! Καιρός για κουλουράκια, κόκκινα αυγά και φυσικά τσουρέκια.

Αφράτα, νόστιμα και μυρωδάτα. Κάθε χρόνο, φτιάχνω τσουρέκια. Και για να έχω σίγουρη επιτυχία χρησιμοποιώ το αλεύρι για τσουρέκι Μύλοι Αγίου Γεωργίου και ακολουθώ τη συνταγή της μαμάς μου με τη μαστίχα, το μαχλέπι, το ξύσμα πορτοκαλιού και το αγελαδινό βούτυρο. Τη συνταγή που κάνει το σπίτι να μοσχοβολά καθώς τα τσουρέκια ψήνονται στο φούρνο!

Αυτό το Πάσχα τα δικά μου τσουρέκια έχουν σχήμα μαργαρίτας. Ναι, ναι, μαργαρίτας, γιατί αρέσουν πολύ στα παιδιά μου. Τους δίνουν την αίσθηση του ατομικού καθώς ξεκολλούν ένα ολόκληρο «ατομικό τσουρεκάκι» όπως λένε, από τα υπόλοιπα και το παίρνουν μαζί τους για κολατσιό στο σχολείο.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved